The store will not work correctly when cookies are disabled.
Używamy Ciasteczek
Zgodnie z dyrektywą dotyczącą prywatności w sieci, musimy zapytać o Twoją zgodę na zapisywanie plików cookies.
Podczas przeglądania stron internetowych Sklepu Internetowego są używane pliki "cookies ", czyli niewielkie informacje tekstowe, które są zapisywane w urządzeniu końcowym Klienta w związku korzystaniem ze Sklepu Internetowego. Ich stosowanie ma na celu poprawne działanie stron internetowych Sklepu Internetowego oraz umożliwić analitykę ułatwiającą sprzedaż.
Oferujemy profesjonalne środki do dezynfekcji narzędzi medycznych od wiodących producentów: Buzil, ECOLAB, MC Polska i Medi-Line. Preparaty występują w różnej formie: płynu, pianki, żelu, oleju, proszku i ściereczek do dezynfekcji - ta różnorodność pozwoli dopasować najlepszy produkt do konkretnej powierzchni. Są to nie tylko środki do dezynfekcji narzędzi, ale również produkty 2w1 - preparaty do mycia i dezynfekcji.
Płyny i środki do dezynfekcji narzędzi posiadają wszelkie niezbędne certyfikaty i atesty, dzięki czemu mogą być używane podczas zabiegów i operacji w szpitalach, przychodniach oraz gabinetach weterynaryjnych. Mogą być używane również wszędzie tam, gdzie występuje nawierzchnia odporna na działanie alkoholi. Poza antyseptyką regularne używanie płynów i środków do dezynfekcji wydłuża żywotność narzędzi, a także przeciwdziała pojawianiu się rdzy i przebarwień.
Profesjonalne środki dezynfekcyjne stosowane w szpitalach charakteryzują się wysoką skutecznością. Trwale usuwają bakterie, wirusy, grzyby, drożdże i pleśń. Ich działanie jest błyskawiczne, dzięki czemu z gabinetu czy sali operacyjnej można korzystać praktycznie od razu po użyciu profesjonalnego środka. Preparaty do dezynfekcji medycznej są w pełni bezpieczne nawet dla alergików - nie uczulają, nie odparzają, nie wywołują podrażnień.
Profesjonalne środki i płyny do dezynfekcji sprzętu medycznego i narzędzi stomatologicznych mają swoje zastosowanie nie tylko w placówkach służby zdrowia. Za sprawą odkażających właściwości są używane również w zakładach przetwarzających żywność pochodzenia zwierzęcego (np. w rzeźni), kuchniach przemysłowych i wielu innych obszarach.